Over ons

Pro-Host is actief sinds 2003 in de hostingmarkt en bewijst zich dan ook al meer dan 15 jaar als een stabiele, betrouwbare partij.

Korte lijnen, no nonsens, kwaliteit, betrokkenheid (met klant en milieu) is iets dat wij dagelijks uitstralen. Vakmensen, gedreven door hun passie, sympathiek en dicht bij de klant. Geen hocus pocus of vakjargon, maar duidelijke bewoording en oplossingen. En is er toch iets niet duidelijk? Dan leggen we het desgewenst gewoon nog eens opnieuw uit.

De prijs- kwaliteit verhouding vinden wij belangrijk, wij hebben er dan ook voor gekozen geen budget hostingprovider te zijn. Klanten zijn dan ook altijd verzekerd van moderne systemen welke goed beheerd worden en garant staan voor een hoge uptime. Indien een standaard dienst niet aansluit op de eisen / wensen, dan leveren wij desgewenst maatwerk.

Omdat wij van mening zijn dat je niet alles zelf kan en moet willen, werken wij samen met partners welke dezelfde visie uitdragen. Door goede verstandhoudingen, vertrouwen en het hebben van dezelfde visie, kunnen wij je goed en snel van dienst zijn.

Jouw wensen zijn onze uitdaging!